Happy Tour: Romanii cu bani renunta la vacantele scumpe; vor mai multe si ieftine

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Happy Tour: Romanii cu bani renunta la vacantele scumpe; vor mai multe si ieftine

 

Romanii care sunt dispusi sa cheltuiasca intre 2.000 si 4.000 de euro pe o vacanta, au inceput sa prefere vacantele mai dese, de cateva ori pe an, in destinatii mai ieftine, in detrimentul unor sejururi mai ieftine, potrivit Happy Tour, cel mai mare grup de turism din Romania.

"Oamenii cu bani au bani si nu cheltuiesc mai putin pe vacante de la un al la altul. Diferenta mare este ca, daca in ultimii ani, a fost tendinta ca oamenii sa aiba o singura vacanta pe an, dar mai scumpa, acum nu se mai limiteaza la o singura plecare pe an, ci vor sa-si ia mai multe vacante mai ieftine", a declarat agentiei MEDIAFAX Javier Garcia del Valle, directorul general al grupului de turism Happy Tour.

Cu alte cuvinte, romanii cu bani sunt dispusi sa cheltuiasca pentru concedii aceeasi suma ca in anii trecuti, dar pe mai multe vacante mai ieftine. "Pentru romanii cu bani, bugetul de vacante anual este de 2.000-4.000 de euro. In ultimul an exista tendinta de a imparti acest buget, de exemplu intr-un city break la Viena, care costa 400 de euro, o vacanta in Paris, 800 de euro si inca o vacanta in Turcia, 800 de euro. Pana acum 1-2 ani mergeau o singura data, intr-o vacanta scumpa, gen Maldive, Dubai, Asia, America etc.", a completat reprezentantul Happy Tour, informeaza Mediafax.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home