Revelion 2015: Care sunt preturile pentru cele mai cautate destinatii exotice

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Revelion 2015: Care sunt preturile pentru cele mai cautate destinatii exotice

 

Romanii au prins gustul tarilor exotice si incep sa inteleaga ca isi pot petrece Revelionul in destinatii de lux la preturi mai mici daca isi cumpara din timp biletele. Chiar daca ne aflam la inceputul toamnei, cand inca se mai consuma „vacantele de vara”, exista turisti care incep deja sa se gandeasca la urmatorul concediu si profita de reducerile de early booking pentru rezervarea noptii dintre ani.

„Cea mai vanduta vacanta de Revelion anul acesta estimam ca va fi Maldive. Este o destinatie nou introdusa, premium si chiar daca este printre cele mai scumpe, s-a ocupat deja in proportie de 30%. In ultimii ani unii turisti prefera pentru Revelion fie vacantele cu mult soare si relaxare pe insule exotice cum sunt Maldive, Mauritius, Bali si Republica Dominicana, fie circuitele in care imbina si aspectul cultural in Thailanda si Bangkok sau Mexic si Cuba”, explica Daniela Dumitrica, marketing manager Paralela 45.    

Maldive, paradisul iubitorilor de sporturi acvatice, cu bungalow-uri suspendate deasupra apei, se numara printre cele mai cautate oferte anul acesta, in ciuda pretului pachetului care incepe de la 3985 euro/ persoana pentru 6 nopti cazare la hotel de 5* cu masa conform ofertei, bilet de avion si transfer.  

O varianta mai accesibila a paradisului acvatic sunt insulele Mauritius, aflate de-a lungul coastelor continentului african, unde oferta incepe de la 2850 euro/ persoana pentru 8 nopti cazare hotel de 5* demipensiune, bilet de avion si tranferuri.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home