Vacanţele în Europa se ieftinesc cu până la 50%, din luna septembrie

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Vacanţele în Europa se ieftinesc cu până la 50%, din luna septembrie

 

Vacanțele și city breakurile în principalele orașe din Europa au, începând cu luna septembrie, prețuri cu până la 50% mai mici față de cele din perioada verii, un city break care include trei nopți de cazare și transport cu avionul putând fi achiziționat chiar și cu mai puțin de 150 de euro, potrivit celui mai mare portal de turism online din România, Vola.ro.

Scăderea se datorează atât ofertelor de early booking în cazul majorității destinațiilor, cât și actualizării prețurilor, după 1 septembrie, când se consideră că începe extrasezonul pentru vacanțe.

“Cele mai multe persoane își iau concediu vara, de aceea, odată cu începutul toamnei, hotelierii scad prețurile pentru a reimpulsiona cererea. Același lucru, dar într-o proporție mai mică, este valabil și pentru prețurile companiilor aeriene. Acești doi factori combinați fac ca scăderea pentru un pachet de genul city break sau vacanță să poate ajunge la câteva zeci de procente față de prețurile din plin sezon”, a declarat directorul de marketing al portalului de turism, Manuela Melinescu.

Turiștii pot opta pentru un city break la Milano, în luna octombrie, la prețuri de la 128 de euro, în situația în care, la începutul verii, prețurile pentru aceeași destinație porneau de la 230 de euro. Tot în Italia, un city break la Roma costă doar 150 de euro, în loc de 245 euro, în luna iulie.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.financiarul.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Home