Thassos, insula luata cu "asalt" de romani

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Thassos, insula luata cu

 

Insula greceasca Thassos este vizitata anual de mii de turisti romani, dornici sa se distreze, sa descopere zonele deosebite si istorice, si sa guste din preparatele traditionale ale acestui loc faimos.

Thassos se mandreste cu peisaje absolut de poveste care te vor ameti si cuceri pe viata, iar faptul ca detine numeroase zone in care sa practici ceea ce te pasioneaza o ridica pe culmile celor mai accesate insule grecesti de catre miile de turisti romani.

Descopera Plaja Aurie din Thassos si lasa-te captivat de imaginile deosebite asupra adancurilor facand scuba diving. Plaja cu nisip de un galben stralucitor, lunga si lata este perfecta atat pentru cei care iubesc sporturile nautice cat si pentru familiile cu copii datorita zonelor cu golfulete cu apa micuta si limpede.

Statiunea Skala Potamina este una dintre cele mai aglomerate in sezonul estival datorita frumusetii unice dar si a faptului ca aici majoritatea turistilor romani se intrec in parasailing si rafting. De asemenea, vei gasi aici numeroase cluburi si taverne in care poti dansa pana in zorii zilei.

Limenaria este cel de al doilea cel mai mare oras al insulei, un loc incarcat cu vestigii istorice dar si cu zone perfecte pentru petrecareti. Incearca zonele destinate clubbing-ului si cele perfecte pentru pasionatii de shopping de unde iti vei putea cumpara cele mai dragute accesorii din aur si bijuterii din pietre pretioase.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.antena3.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home