O pădure din Transilvania ocupă primul loc într-un TOP al locurilor de COŞMAR din întreaga lume

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

O pădure din Transilvania ocupă primul loc într-un TOP al locurilor de COŞMAR din întreaga lume

 

Cunoscută ca “Triunghiul Bermudelor” al României, pădurea Hoia-Baciu e plină de poveşti despre oameni care au dispărut, aparatură electronică ce o ia razna sau nu mai funcţionează sau apariţii extraterestre, aşa sună descrierea pădurii Hoia-Baciu din Cluj, pe unul dintre cele mai vizitate site-uri de divertisment din lume.

Peste 20.000 de utilizatori au dat “like” unui top ce include “18 locuri de coşmar care te vor ţine treaz noaptea” şi care a fost postat pe site-ul 9gag.

Pădurea Hoia-Baciu, aflată la marginea oraşului Cluj-Napoca, este prima din listă şi a stârnit deja interesul utilizatorilor din toată lumea.

Pădurea Hoia-Baciu este curpinsă în multe alte topuri de acest gen, fiind o adevărată atracţie pentru cei fascinaţi de paranormal. BBC a inclus pădurea într-o listă şi scrie că cei care intră acolo nu se mai întorc, iar cei care o fac povestesc că au trăit experienţe traumatizante.

În plus, pădurea este considerată ca fiind unul dintre locurile cu cele mai frecvente apariţii extratereştre. Zeci de oameni susţin că au văzut, în decursul anilor, OZN-uri care survolau zona.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.voceatransilvaniei.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home