Wizz Air va opera din iunie 3 zboruri pe saptamana pe ruta Sibiu – Londra

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Wizz Air va opera din iunie 3 zboruri pe saptamana pe ruta Sibiu – Londra

 

Aeroportul International din Sibiu a anuntat miercuri ca, din 14 iunie, compania Wizz Air va opera trei zboruri pe saptamana pe ruta Sibiu - Londra (Luton), in zilele de marti, joi si sambata.

Desi initial au fost anuntate doar doua zboruri pe saptamana, s-a luat decizia sa se efectueze trei, inclusiv si in ziua de joi, "ca urmare a interesului crescand manifestat pentru aceasta destinatie".

"Similar conditiilor de desfasurare anuntate anterior, si acest zbor va fi efectuat cu aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri, durata calatoriei este de 2 ore si 10 minute, cu plecare din Sibiu la ora 22.20 in perioada de vara. Biletele pentru cel de-al treilea zbor Sibiu - Londra (Luton) sunt deja disponibile si pot fi rezervate pe wizzair.com", se arata in comunicatul aeroportului, citat de Agerpres.

Wizz Air a inregistrat, in Romania, in 2013, o crestere cu 15% a numarului de pasageri, la 3,2 milioane, de la 2,7 milioane anul trecut, potrivit vicepresedintelui executiv al companiei, John Stephenson.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 

 

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Home