Ce tara a depasit China, devenind a treia cea mai populara destinatie pentru turisti

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Ce tara a depasit China, devenind a treia cea mai populara destinatie pentru turisti

a tied

Peste 10 milioane de turisti straini au vizitat Spania in primul trimestru din acest an, dupa nivelul record de 60 de milioane de vizitatori inregistrat in 2013, un semn bun pentru redresarea economiei, arata datele oficiale publicate marti de Frontur, un institut de cercetare in turism, transmite site-ul thelocal.es.

In perioada ianuarie-martie 2014, aproximativ 10,1 milioane de turisti straini au vizitat Spania, in crestere cu 7,2% fata de perioada similara din 2013. Numai in martie s-au inregistrat 3,9 milioane de vizitatori. 

Britanicii continua sa fie cel mai mare grup de vizitatori, reprezentand 19,2% din totalul turistilor straini care au vizitat Spania in primele trei luni din acest an, fiind urmati de germani (16,2%) si francezi (11,5%).

Cele mai populare destinatii din Spania au fost in primul trimestru Insulele Canare (3,1 milioane de turisti), Catalonia (2,5 milioane) si Andaluzia (1,2 milioane).

In 2013, Spania a depasit China, devenind a treia cea mai populara destinatie pentru turistii straini, cu aproximativ 60,6 milioane de vizitatori.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Home