Peste 50.000 de romani, asteptati la mare de 1 Mai

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Peste 50.000 de romani, asteptati la mare de 1 Mai

 

Peste 50.000 de romani sunt asteptati la mare de 1 Mai, cele mai cautate statiuni fiind Mamaia si Vama Veche, potrivit autoritatilor din turism si patronatelor, care cred ca toate hotelurile de pe litoral sunt pregatite sa primeasca turisti si ca vor fi deschise la sfarsitul lunii aprilie.

"Deja, 80% din locurile de cazare din statiunea Mamaia au fost contractate pentru minivacanta de 1 Mai. Litoralul este gata pentru a primi turisti si toate hotelurile, cu exceptia celor care sunt in constructie, vor fi deschise pe data de 1 Mai", a declarat Mirela Matichescu, vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).

Nicolae Bucovala, presedintele patronatului Mamaia, afirma ca pana la sfarsitul lunii, toate cele 25.000 de locuri de cazare disponibile in Mamaia vor fi ocupate.

Reprezentantii patronatelor si ai autoritatilor estimeaza, dupa evolutia rezervarilor, ca vor ajunge la mare de 1 Mai peste 50.000 de turisti, dintre care cei mai multi vor veni in Mamaia, Vama Veche si Costinesti, transmite Mediafax.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home