Plaje necunoscute din apropierea Bucurestiului

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Plaje necunoscute din apropierea Bucurestiului

 

Un pic peste 1.000 de kilometri este lungimea malului romanesc al Dunarii si pe tot parcursul lui sunt nenumarate plaje naturale, unele amenajate cu grija de afaceristii din zona, altele simple, care indeamna vizitatorii la relaxare si rasfat.

Sunt doar 50 de kilometri de Bucuresti pana la Gostinu din Giurgiu, o plaja care ne asteapta cu masina, cortul sau doar cu un costum de baie si o carte buna.

Drumul pana la plaja este destul de complicat, ba chiar daca nu aveti noroc puteti ramane cu masina prin zonele nu tocmai cu asfalt ca’n palma, tocmai de aceea e recomandat sa intrebati localnicii pe unde ar trebui sa o luati exact pentru a ajunge la plaja. Ceea ce veti descoperi este mai bine de un kilometru de nisip fin si plaja.

Mocanu este o plaja necunoscuta de multi de langa Podul Prieteniei, mare atentie si aici pentru ca zonele neamenajate nu presupun doar salbaticie si relaxare, ci si pericole, precum acela ca daca va prinde o ploaie serioasa, drumurile nepietruite vor deveni adevarate capcane, scrie getlokal.ro.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Home