Agentiile de turism sunt vazute de romani ca fiind un intermediar nenecesar, potrivit lui Dragos Anastasiu (foto), patronul grupului Eurolines care a incheiat recent un parteneriat cu touroperatorul TUI

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Agentiile de turism sunt vazute de romani ca fiind un intermediar nenecesar, potrivit lui Dragos Anastasiu (foto), patronul grupului Eurolines care a incheiat recent un parteneriat cu touroperatorul TUI. Doar 15% dintre romanii care isi mai permit in acest moment o vacanta apeleaza la serviciile unui consultant in turism.

"Din studiile noastre se vede ca numai 15% din cei care isi fac concediile apeleaza la agentiile de turism. Acest lucru tine si de comportamentul agentiilor de turism. Lumea le priveste precum un intermediar mai degraba nenecesar", a spus Anastasiu.

"Senzatia este ca cei care lucreaza in agentii nu-si dau interesul. Noi incercam sa le aratam oamenilor ca ne pasa de cea mai frumoasa perioada din anul lor, vrem sa stim ce-si doresc si sa-i trimitem in concediu in locuri sigure. Lumea asteapta mai multa implicare din partea consultantilor in turism", a declarat managerul Eurolines, intr-un interviu pentru evz.ro.

Pentru a citi despre destinatiile pentru vacanta de iarna si Revelion, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home