Efectele atentatelor din Turcia: Cresc rezervarile last minute catre Grecia, Spania si Portugalia

E-mail Print PDF
There are no translations available.

TURISMEfectele atentatelor din Turcia: Cresc rezervarile last minute catre Grecia, Spania si Portugalia

 

Evenimentele din ultimul an, din Turcia în special, dar și din alte destinații turistice europene, i-au determinat pe unii turiști români să aștepte până în ultimul moment atunci când își aleg vacanțele.

Datele Paravion, cea mai mare agenție de turism online din România, arată că în acest an au crescut cu 25% rezervările last minute, făcute cu o săptămână sau chiar cu câteva zile înainte de plecare, destinațiile preferate fiind Grecia, Spania și Portugalia.

Vânzările de destinații last minute au crescut cu circa 25% anul acesta, față de 2015, cele mai căutate fiind cele de vară, cu insulele grecești în top. 

Potrivit informațiilor Paravion, anul acesta se simte un efect de ”aglomerare” a ofertelor last minute, determinat și de situația politică tensionată din Turcia, țară care, anii trecuți, domina toate topurile vacanțelor estivale.

Astfel, o parte dintre turiștii care aveau în plan să își petreacă vacanța de vară în Turcia au renunțat la litoralul turcesc și au migrat către oferte de ultimă oră în Grecia, Spania sau Portugalia. 

De asemenea, datele companiei mai arată că, în continuare, peste 40% dintre cei care cumpără online pachete de vacanța optează pentru last minute. În cazul Paravion, cereri pentru last minute există în continuare, și, chiar dacă agenția nu mai găsește disponibilitate pe datele solicitate de clienți, vine în ajutorul acestora cu perioade alternative de călătorie.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 


Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home