Mareea: Litoralul bulgăresc scade, cel românesc urcă

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Mareea: Litoralul bulgăresc scade, cel românesc urcă

Sezonul estival 2015 are toate șansele să fie unul de excepție pentru litoralul românesc, în condițiile în care cererea pentru această destinație este în creștere anul acesta, iar Bulgaria se află pe un trend descendent, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, Marius Usturoiu, General Manager Mareea.

“Sezonul estival 2015 pe litoralul românesc debutează într-o manieră pozitivă, raportat la creșterea numărului general de turiști care au optat până în acest moment pentru această destinație, comparativ cu anul precedent. Astfel, solicitările și vânzările efectuate înregistrează o creștere de 10,9%, tendință care estimăm că va crește în conditiile unui sezon estival care are toate șansele pentru a fi unul de excepție atât pentru agențiile de turism, cât și pentru hotelieri”, subliniază oficialii Mareea.

Mareea, unul dintre principalii touroperatori care activează pe litoralul românesc, va aduce anul acesta pe litoralul românesc peste 75.000 de turiști de pe piața internă și estimează undeva la 10.000 de turiști de pe piața poloneză, israeliană și alte piețe precum Germania, ne-a declarat Marius Usturoiu.

Directorul General Mareea a subliniat că “Ne aflăm într-un moment foarte foarte bun, într-un moment în care Bulgaria scade - Bulgaria are probleme de calitate majore legate de serviciile turistice - iar România/litoralul românesc urcă, iar asta se vede și din cerere. Suntem mai competitivi la ora aceasta atât pe calitatea serviciilor cât și pe traficul turistic în această vară”.

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Home