Insulele grecesti preferate de romani

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Insulele grecesti preferate de romani

 

Din toate zonele Greciei promovate in Romania, raman in top insulele Creta, Rodos, Zakynthos, Corfu si Kos.

Insa vin din urma destul de puternic noi destinatii: insula Lefkada, Parga, insula Skiathos si Kamena Vourla. Vedeta absoluta a anului trecut a fost insula Thassos si se pare ca acest trend se va mentine si in 2015, potrivit celui mai mare tour operator de vacante charter din piata autohtona, Christian Tour.

Desi pretul mediu al unei vacante in Grecia nu a scazut fata de 2014, costul unui sejur e mai mic in primul rand datorita reducerilor Early Booking, inca valabile pana la sfarsitul lunii aprilie sau, cel mult, pana la jumatatea lunii mai. 

"Reducerile aplicate in perioada Early Booking pot fi mai mari decat anul trecut. Probabil de aceea in 2015 turistii romani au cumparat mai multe vacante in general si mult mai devreme comparativ cu 2014. Totodata, ei au sesizat si profita de avantajele calatoriilor in grup. Pana anul acesta, cererile de grup primite se refereau de obicei la doua - trei familii, care nu se incadrau la un minimum necesar pentru oferte de grup, insa, pentru 2015, am inceput sa primim cereri pentru grupuri de la 15 pana la 250 de persoane. Merita totodata remarcat ca turistii romani amatori de Grecia invata in fiecare an ceva nou si in fiecare an cer alta destinatie sau alte hoteluri", a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home