Romanii lasa 42 de milioane de euro pe an in vacante in Thailanda

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Romanii lasa 42 de milioane de euro pe an in vacante in Thailanda

 

Peste 20.000 de turisti romani si-au facut vacanta in Thailanda in fiecare dintre ultimii doi ani si cheltuiesc in medie mai mult de 2.100 de euro de persoana pentru zbor, cazare, masa si excursii, au declarat reprezentantii in Romania ai Autoritatii de Turism a Thailandei.

"Din datele oficiale ale autoritatilor thailandeze, in anul 2013 si-au facut vacanta in aceasta tara putin peste 20.000 de turisti romani. Din datele preliminare, si in anul 2014 au fost tot cam atatia", a declarat agentiei Madalina Nan, PR&Marketing Assistant la reprezentanta in in Balcani a Autoritatii pentru Turism a Thailandei (TAT Balkan Office), scrie Mediafax.

Ea spune ca romanii stau in jur de 13 zile in Thailanda si cheltuiesc, in medie, 105 euro pe zi pe cazare, mancare, bautura si excursii. La suma totala de 1.365 de euro, se adauga si pretul biletului de avion, care ajunge, in medie, la 800-850 de euro. In total, peste 2.100 de euro.

Din aceste date reiese ca cei 20.000 de romani cheltuiesc anual pentru vacante in Thailanda mai mult de 42 de milioane de euro. Romanii merg in Thailanda in zone precum Bangkok, Phuket sau Pattaya.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home