Wizz Air deschide a 20-a baza operationala

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Wizz Air deschide a 20-a baza operationala

 

Compania aeriana low-cost Wizz Air va deschide cea de-a 20-a baza a sa, in Casovia, Slovacia, pe data de 14 septembrie, careia ii va aloca o aeronava Airbus A320 noua. Concomitent cu livrarea avionului, compania va incepe sa opereze doua rute noi din Casovia, Doncaster Sheffield si Milano Bergamo.

Impreuna cu noile curse, Wizz Air ofera acum 11 zboruri saptamanale pe 3 trasee din Casovia, reprezentand o crestere cu peste 50% a capacitatii de la an la an (octombrie 2015). Biletele pentru noile rute din Casovia sunt disponibile la vanzare, cu preturi ce pornesc de la 19,99 euro si pot fi rezervate pe wizzair.com.

„Am inceput operatiunile noastre din Slovacia in urma cu doar un an si jumatate si am transportat deja peste 130.000 de pasageri prin intermediul rutelor din Casovia si Poprad. Slovacia devine cea de-a 12-a tara in care ne-am stabilit o baza operationala”, a declarat József Váradi, CEO Wizz Air.

Wizz Air opereaza o flota de 54 aeronave Airbus A320 de la 20 baze, pe 360 de rute care asigura legatura intre 110 de destinatii din 38 de tari. Anul trecut, compania a transportat 15,8 milioane de pasageri.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Home