Christian Tour: Destinatia vedeta a lunii decembrie si a intregului sezon rece va fi Dubai

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Christian Tour: Destinatia vedeta a lunii decembrie si a intregului sezon rece va fi Dubai

 

Dubai va fi destinatia vedeta a lunii decembrie si a intregului sezon rece, potrivit oficialilor agentiei de turism Christian Tour.

“Destinatia vedeta a lunii decembrie si a intregului sezon rece va fi Dubai si Emiratele Arabe Unite, destinatie pentru care am pregatit atat oferte accesibile pentru toate buzunarele – pachete care incep de la 475 euro/persoana/sejur, dar si unele pachete la hoteluri de lux, in special pentru Revelion. Spre exemplu, un program super luxos pentru Revelion cu cazare la hotelul Burj al Arab, poate ajunge si la 22.000 euro pentru 2 persoane si include: biletele de avion Bucuresti-Dubai-Bucuresti, cazare 7 nopti, mic dejun + cina de Revelion, transfer aeroport-hotel-aeroport si asistenta turistica in limba romana",  a precizat Marius Pandel, CEO-ul agentiei de turism.       

In sezonul estival, aproximativ 185.000 de romani au calatorit cu Christian Tour in Grecia, Turcia, Spania, Bulgaria, Italia, Dubai. In topul preferintelor de vacanta ale romanilor, in acest an, pe primul loc s-a aflat Insula Corfu, urmata de Insula Zakynthos, Insula Creta si de Turcia.        

Gradul de ocupare al celor 27 de curse charter a ajuns la 95%. In vara anului 2014, charterele Christian Tour au avut plecari din: Bucuresti, Bacau, Iasi, Timisoara si Cluj catre destinatii de vacanta din Grecia, Turcia si Spania.      

In sezonul 2014, pe langa sejururi, au fost cautate si circuite catre destinatii din Turcia, Cehia, Italia, Anglia, Elvetia, Israel, Croatia, Spania, Franta sau tarile nordice (Scandinavia). Peste 12.000 de romani au ales acest tip de vacanta, astfel numarul total de grupuri care au plecat in vacanta cu autocarul a fost de 247. In ceea ce priveste avionul, au fost de 182 de grupuri.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home