Inscrieri ultra-timpurii pentru Revelion si sezonul de iarna. Pana la cat ajung reducerile

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Inscrieri ultra-timpurii pentru Revelion si sezonul de iarna. Pana la cat ajung reducerile

Touroperatorul Bibi Touring, specializat exclusiv pe turism intern, a lansat cea de-a doua editie a programului de inscrieri ultra-timpurii pentru sezonul de iarna in Romania.

Campania de inscrieri ultra-timpurii presupune reduceri de pana la 50% pentru vacanta de iarna pentru turistii care efectueaza rezervari pentru sezonul de iarna pana la 15 septembrie. In campanie intra hoteluri si pensiuni precum Hotel Iri din Busteni, Hotel Larisa din Azuga, Hotel Belvedere din Predeal sau Pensiunea Mona din  Busteni.  

"Campania de Inscrieri ultratimpurii pentru vacanta de iarna a inceput sa se bucure de succes, interesul turistilor fiind mai mare in acest an. Sunt convins ca acest concept va ajunge la maturitate in cativa ani. Cele mai solicitate sunt, la ora actuala, statiunile montane de pe Valea Prahovei, alaturi de Predeal si Poiana Brasov, dar sunt si hoteluri de pe litoral inscrise in acest program", a declarat Adrian Voican, directorul general Bibi Touring.  

In ceea ce priveste sezonul estival din acest an, Bibi Touring Touroperator anunta ca in luna iulie 2014 a depasit  vanzarile din intreg anul 2013.  

„Desi vremea a fost foarte schimbatoare si inceputul de sezon a fost afectat, vanzarile din mai si iunie fiind sub nivelul prognozelor initiale,  am reusit sa avem o crestere importanta si in acest sezon dificil, depasind in primele 7 luni ale acestui an vanzarile intregului an 2013. Am investit in marketing si in promovare, am editat prima Enciclopedie pentru litoralul romanesc, catalogul Best Deals precum si primul catalog dedicat Deltei Dunarii – o zona turistica in care credem cu toata convingerea. De asemenea, am dezvoltat reteaua nationala de agentii partenere, iar in acest an am organizat primul BIBI Master InfoTrip cu 160 de agenti de turism din 3 tari.  Am lansat multe oferte speciale dedicate vacantelor in Romania precum si o noua platforma de rezervari online B2B, www.bibi-touring.ro, in care sunt prezentate oferte speciale, promotii, topuri”, declara Adrian Voican, directorul general Bibi Touring Touroperator.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home