Londra, orasul preferat de romani pentru vacanta de Paste

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Londra, orasul preferat de romani pentru vacanta de Paste

 

Daca 85% din romanii din orase stau acasa de Paste, unii dintre ei vor zbura spre marile orase din Europa sau destinatii exotice din Asia. Astfel, 93% dintre cei care petrec Pastele peste granite merg in vacanta in orase sau statiuni europene, iar Londra detine recordul la atragerea celor mai multi turisti romani, 12,8% dintre ei.

Dupa capitala Marii Britanii, romanii au ales sa petreaca Pastele in Milano (8,1%) si Roma (6,9%), cele mai mari orase din Italia. Cele trei orase europene au fost in topul preferintelor romanilor si pentru vacanta de Paste din 2013, potrivit unui studiu realizat de compania eSky.ro pentru perioada de vacanta 14-27 aprilie 2014.

Surpriza sezonului de Paste este Asia cu destinatiile sale exotice. Aici vor ajunge 3,9% dintre turistii romani care isi petrec vacanta de Paste departe de Romania. Printre destinatiile alese se numara cele clasice, marile metropole sau insulele exotice, din Japonia, China, Taiwan, Filipine si Insulele Maldive. Spre deosebire de anii precedenti insa, in 2014, romanii si-au planificat vacanta de Paste in Emiratele Arabe Unite, Israel, Iran, Iordania si Liban.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Home