Vacanta de Paste: peste 1.000 de romani la schi pe Valea Prahovei

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Vacanta de Paste: peste 1.000 de romani la schi pe Valea Prahovei

 

Peste 1.000 de turisti isi petrec vacanta de Paste pe partiile din Valea Prahovei, unde zapada ajunge pana la un metru, iar conditiile pentru sporturi de iarna sunt bune.

Peste o mie de turisti care au ales sa petreaca Pastele la munte schiaza sau se dau cu snowboardul pe partiile din Valea Dorului si Valea Soarelui, din Sinaia, situate la o altitudine de 2.000 de metri, in Muntii Bucegi. La Sinaia, pe partiile de la mare altitudine, stratul de zapada depaseste un metru grosime, ajungand pana la un metru si jumatate, iar conditiile pentru practicarea sporturilor de iarna sunt foarte bune, potrivit Mediafax.

Conform salvamontistilor, duminica, toate instalatiile de transport pe cablu care deservesc domeniul schiabil al statiunii functioneaza, iar vremea este foarte frumoasa. Si in statiunea Azuga sunt functionale partiile Sorica si Cazacu, unde aproximativ 70 de persoane se dau cu schiurile sau cu sania.

Azuga, conditiile pentru schiat sunt bune in cursul diminetii, intrucat dupa ora 13.00 temperaturile cresc, iar zapada se inmoaie. In aceasta perioada, operatorii instalatiilor de transport pe cablu de pe Valea Prahovei au redus preturile la schipass, comparativ cu cele practicate in sezonul de iarna. Mii de turisti petrec sarbatorile de Paste pe Valea Prahovei, unde hotelierii au pregatit, la fel ca in alti ani, oferte speciale pentru aceasta perioada.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Atracţii turistice Vacanta de Paste: peste 1.000 de romani la schi pe Valea Prahovei