Pleacă şi ministrul pentru IMM, Mediul de Afaceri şi Turism, Florin Jianu: „Sunt un tehnocrat, nu un om politic“

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Pleacă şi ministrul pentru IMM, Mediul de Afaceri şi Turism, Florin Jianu: „Sunt un tehnocrat, nu un om politic“

 

Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Florin Jianu, a anunţat că portofoliul IMM-urilor va fi alipit la cel al Economiei şi va fi condus politic, motiv pentru care el nu va mai face parte din Guvern, nefiind un om politic, ci un tehnocrat.

Anunţul retragerii din Guvern a fost postat sâmbătă de ministrul Florin Jianu, pe pagina sa de Facebook.

Portofoliul IMM+Turism se va lipi de Economie

"Guvernul viitor va conţine numai oameni politici. Eu nu sunt om politic, sunt un tehnocrat care a fost onorat să se pună în slujba ţării lui. Portofoliul IMM-urilor se va alipi la Economie şi va fi condus politic. Nu m-a interesat şi nu ma interesează nicio altă funcţie, nu am alergat după niciuna, nu o voi face nici de acum înainte. Iar politica rămâne o problemă a cărei rezolvare, deşi sunt matematician, îmi râmâne necunoscută", afirmă Jianu.

Ce lasă în urmă

Ministrul demisionar afirmă că lasă în urmă un mandat cu realizări majore pentru IMM-uri, precum Strategia pentru IMM-uri 2020, Legea IMM-urilor, Legea Întreprinzătorului debutant, Legea Incubatoarelor de Afaceri, Legea Business Angels, şi pentru turism, ca Legea Voucherelor de vacanţă, 9% TVA pentru tot sectorul, precum şi un buget dublu pentru programele naţionale, alte zeci de milioane atrase din fonduri europene.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

 

 

Anunţul retragerii din Guvern a fost postat sâmbătă de ministrul Florin Jianu, pe pagina sa de Facebook. Portofoliul IMM+Turism se va lipi de Economie "Guvernul viitor va conţine numai oameni politici. Eu nu sunt om politic, sunt un tehnocrat care a fost onorat să se pună în slujba ţării lui. Portofoliul IMM-urilor se va alipi la Economie şi va fi condus politic. Nu m-a interesat şi nu ma interesează nicio altă funcţie, nu am alergat după niciuna, nu o voi face nici de acum înainte. Iar politica rămâne o problemă a cărei rezolvare, deşi sunt matematician, îmi râmâne necunoscută", afirmă Jianu. Ce lasă în urmă Ministrul demisionar afirmă că lasă în urmă un mandat cu realizări majore pentru IMM-uri, precum Strategia pentru IMM-uri 2020, Legea IMM-urilor, Legea Întreprinzătorului debutant, Legea Incubatoarelor de Afaceri, Legea Business Angels, şi pentru turism, ca Legea Voucherelor de vacanţă, 9% TVA pentru tot sectorul, precum şi un buget dublu pentru programele naţionale, alte zeci de milioane atrase din fonduri europene.

Citeste mai mult: adev.ro/ngj35w

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Atracţii turistice Pleacă şi ministrul pentru IMM, Mediul de Afaceri şi Turism, Florin Jianu: „Sunt un tehnocrat, nu un om politic“