Peste 1500 de elevi vor face practică în unități de turism de pe litoral

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 Peste 1500 de elevi vor face practică în unități de turism de pe litoral

 

Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării au semnat pe 10 octombrie a.c. un protocol ce are ca obiective derularea de activități de practică și pregătire profesională în agenții de turism, hoteluri, restaurante, unități de agrement - pentru elevii ce studiază în licee și scoli de specialitate pentru domeniul Turism-Servicii, organizarea de lecții deschise cu specialiști din turism, organizarea de evenimente gen “Ziua Porților Deschise”, cursuri de simulare de activități practice, participare la Târgurile locale de turism etc.

“Prin semnarea acestui protocol, ne propunem să dezvoltăm interesul real al tinerilor constănțeni către o viitoare carieră în turismul românesc, să avem personal mai bine pregătit și calificat în domeniul industriei ospitalității, viitori specialiști în Turismul românesc. Vrem să reducem distanța între cunostințele teoretice căpătate în școală și realitatea practică din unitățile de turism din România. Estimăm că vom atrage în practică în agențiile de turism, hoteluri, restaurante și cluburi de noapte peste 1500 de elevi în acest an școlar”, a declarat Corina Martin, Președintele Asociației Litoral - Delta Dunării.

“Scopul acestui protocol este ca elevii să fie mai bine pregătiți, facilitând în același timp trecerea de la școală la locul de muncă”, a declarat Prof.Dr. Răducu Popescu, Inspector Școlar General.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Atracţii turistice Peste 1500 de elevi vor face practică în unități de turism de pe litoral