Complexul balnear Toroc

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Format in urma unei surpatii a putului unei vechi mine de sare de pe vremea romanilor, lacul Toroc, este alimentat de precipitatii, insa cu o mare concentratie de sare

Este situat in partea de sud a municipiului Dej, jud Cluj, si ofera o posibilitate atractiva in special pentru cei cu afectiuni reumatice, locomotorii, afectiuni ale sistemului nervos periferic si ale aparatului genital feminin, dar si pentru relaxare si recreere.

Apreciat chiar si inainte de amenajarea acestuia, vizitatorii sunt extreme de incantati sa petreaca timpul liber in acest complex, in primul rand, datorita multiplelor posibilitati de receere. Pe langa inot in cele 2 bazine si in lacul natural de 1600 de mp, sau bronzat, pe plaja de nisip, pot practica diferite sporturi pe terenuri special amenajate, de baschet, volei, fotbal si tenis.

Pe timpul iernii, exista un patinoar artificial, o piscina incalzita si acoperita, sauna, solare si chiar hidromasaj. Complexul beneficiaza de asemenea de terase, vestiare, dusuri si 100 de locuri de parcare amenajate.

Autor: Cristina Vintu

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Atracţii turistice Complexul balnear Toroc