Restaurant Mythos, Craiova

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Deja ma scarbisem de tot ce inseamna servicii in Banie, dupa doar 2 zile. Nici o figura prietenoasa, nici macar un minim de interes din partea tuturor cu care avusesem tangenta de cand am ajuns. Toti erau plictisiti si sictiriti, de parca le-as fi cerut bani, nu eu eram cea care urma sa plateasca.

Totusi, nu puteam pleca fara sa mancam, pana la Timisoara e drum lung.  Din intamplare, din cauza unei curbe luate gresit, am ajuns pe o strada mai putin aglomerata si am vazut firma restaurantului Mythos.  Imi aduceam aminte ca l-am vazut pe o lista cu localuri in 7 Zile si 7 Nopti, asa ca ne-am decis sa oprim sa mancam acolo. Nu putea fi mai rau ca restul locurilor.

Spre placuta mea surprindere, locul era aranjat simplu si cu mult bun gust.  Singura chestie suparatoare era reclama la Peronni, aflata chiar la intrare.  Din fericire, nu se prea vedea din sala.

Restaurant  Mythos, Craiova.

Restaurant  Mythos, Craiova.

Ospatarul ne-a condus pana la o masa de langa geam (era cam 4 dupamasa, asa ca nu prea aveau clienti),  apoi ne-a lasat sa cercetam in voie meniul. Bineinteles ca, fiind prima data cand intru intr-un restaurant cu profil grecesc (nu, fast-food-ul ala de la noi din Complexul Studentesc nu se pune la socoteala), m-am pierdut rapid in meniul plin de denumiri care de care mai ciudate. Asa ca am chemat ospatarul inapoi si l-am pus sa imi explice fiecare in parte ce inseamna. A facut-o cu zambetul pe buze, lucru la care chiar nu ma asteptam.

Bineinteles, nu m-am abtinut sa nu dau o tura pana la baie. Am mustacit putin. Nu, nu din cauza lor. Ci pentru ca stiu destule localuri in Timisoara, chiar restaurante cu pretentii, care nu se pot lauda cu atata curatenie.

Mancarea a venit repede, in aproximativ 15-20 de minute. Nici n-am avut timp sa studiez bine sala sau sa mai rasfoiesc o data meniul.

Ne-am comandat o Tigania si o Khebabakia, alaturi de o salata greceasca.

Restaurant  Mythos, Craiova.

Restaurant  Mythos, Craiova.

Papilele mele gustative au fost foarte fericite. Am gustat din toate felurile si n-am lasat in urma decat o bucata de cartof la cuptor si putina salata.

Cafeaua a venit la sfarsit, cum era si normal.  Am savurat-o pe indelete, acompaniati de muzica in surdina.

Daca ajungeti vreodata prin  Craiova, vi-l recomand cu caldura.

Adresa:  str. Unirii nr. 136.  Tel. 0251/522.222

Autor: Crinutza

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Atracţii turistice Restaurant Mythos, Craiova