Hotel Oscar-Cluj Napoca

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Hotel Oscar-Cluj Napoca

Situat pe malul Somesului, in inima orasului Cluj-Napoca, Hotelul OSCAR ofera clientilor sai servicii la standarde europene, o atmosfera distinsa, fiind locul ideal atat pentru turism cat si pentru afaceri.
Aflat la doar 2 km de centrul istoric al orasului Cluj-Napoca, Hotel OSCAR este unul dintre cele mai noi hoteluri din Cluj, fiind inaugurat in anul 2009.
Hotel Oscar din Cluj-Napoca este nou, mobilat modern si elegant, dorind sa-si satisfaca pe deplin clientii si sa le ofere un loc ideal pentru odihna si business.
Ca oaspete al Hotelului OSCAR, va veti bucura de relaxare, fara a pierde conexiunea cu pulsul orasului si cu ritmul trepidant al afacerilor din frumosul oras Cluj-Napoca.
HOTEL OSCAR are o structura de 20 camere, din care 3 camere single, 11 camere duble, 1 camera tripla si 5 apartamente. Toate camerele au in dotare telefon , TV color si cablu TV, internet gratuit, iar parcarea este gratuita subterana si pazita. O camera single e la 180 lei, o camera dubla 220 lei, camera tripla este 280 lei, iar un apartament e la 320 lei, preturile fiind cu micul dejun inclus.
In imediata apropiere a hotelului se afla Sala Sporturilor "Horia Demian", Parcul Sportiv "Iuliu Hatieganu", Baza Sportiva Winners Tenis Club, precum si viitorul stadion al Clujului, aflat acum in constructie.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Atracţii turistice Hotel Oscar-Cluj Napoca