Pe culmile pătate cu zăpadă ale Mehedinţilor

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Pe culmile pătate cu zăpadă ale Mehedinţilor

Prima tură de anul acesta pleacă din Băile Herculane, la propunerea lui Mugurel de pe carpati.org, tură pentru care grosul grupului vine din Bucureşti, dar şi din zona Jiului, Craiovei şi Timişoarei. Eu mă regăsesc între puţinii care aleg trenul de noapte, în care dorm destul de chinuit până pe la orele 4 dimineaţa, când alarma mă anunţă că nu mai avem mult până în staţiunea balneară.

Întârzierea cu care trenul ajunge în gară este chiar acceptabilă, aproximativ un sfert de oră, aşa că iată-ne la 4:45 căutând un autobuz de noapte sau un taxi care să ne ducă până la Vila Hercules (unde a rezervat Cristina suficiente camere), care s-ar afla, conform coordonatelor GPS, pe lângă Hotel Diana. Cum nu găsim niciun mijloc de transport motorizat, o luăm pe jos pe Strada Trandafirilor (singura, de altfel), căutând numărul 90. Surpriza apare însă când constatăm ca acel număr se află cam la zece minute de gară (pe jos!), nicidecum în centru, lângă hotel. Cu atât mai bine pentru noi, care ne bucurăm acum că n-am luat nici taxiul, nici autobuzul, pentru ca apoi să căutam ca bezmeticii prin centru o clădire inexistentă.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Baile Herculane, precum si alte statiuni balneare din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.umblarici.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Atracţii turistice Pe culmile pătate cu zăpadă ale Mehedinţilor