Hotelul Săptămânii - Hostel Flying Time Sibiu

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Flying Time Hostel Sibiu

Flying Time Hostel e situat în centrul oraşului vechi din Sibiu, Hermannstadt, capitală a culturii europene in 2007, cât şi a culturii româneşti. Aici veţi putea trăi o experienţă unică şi atractivă, experimentând la maxim viaţa culturală a Transilvaniei.

Este imposibil de povestit despre acest oraş în câteva rânduri. Sibiul este un oraş ce trebuie văzut, iar gândul va arhiva totul dupa legile lui. Garantat veţi fi încântaţi de experienţa senzorială de excepţie în locuri ca Muzeul Brukenthal, Turnul Sfatului, cel al Dulgherilor sau al Olarilor, Catedrala Mitropoliei Ortodoxe, Complexul muzeal în aer liber, Muzeul Civilizaţiei Populare Astra, al doilea ca mărime din lume, Podul Mincinoşilor şi lista poate continua. Sibiul este în sine un muzeu, cu case care datează din secolul al XIV-lea, cu bisericile fortificate construite între secolele XIII-XVII, extrem de bine păstrate, cu acea atmosferă romantică pe care puţine oraşe europene o mai păstrează în toate colţurile lor.

Posibilităţile de petrecere a timpului liber sunt multiple: de la plaja pe malurile sărate de la Ocna Sibiului la schi la Paltiniş ori sporturi extreme la Bâlea; de la un spectacol de teatru sau de operă la shopping pe Corso sau o petrecere până în zori într-un pub dintr-o crama sibiana. Indiferent de luna în care alegeţi să faceţi o vizită Sibiului, veţi putea participa la un festival, fie că e Festivalul de Jazz, Festivalul Internaţional de Teatru, Festivalul Artmania, Festivalul oraşelor medievale, Târgul Olarilor, Festivalul de film documentar Astra Film Fest sau altul tot atât de interesant, experienţa va fi una de neuitat.

Hostelul nostru e locul ideal pentru a vă bucura de tot ceea ce are de oferit Sibiul. De ce? Pentru ca e la doi paşi de atracţiile majore ale oraşului şi pentru că noi organizăm şi excursii în locaţii inedite din împrejurimea Sibiului.

Flying Time Hostel încearcă să combine confortul şi ambianţa atrăgătoare a vremurilor trecute cu cele mai mici preţuri de pe piaţă. Hostelul nostru dispune de trei camere cu câte patru paturi şi câte o cameră cu şase, opt, respectiv zece paturi, precum şi o cameră matrimonială cu baie proprie, adică un total de 36 de locuri. Pentru grupuri mai mari, se pot amenaja paturi în plus. Hostelul are trei bai cu cinci wc şi cinci cabine de duş, tot timpul curate şi moderne, o bucătărie pentru oaspeţi, o mică terasă unde puteţi lua micul dejun sau pur şi simplu socializa cu alte grupuri sau persoane. Cafeneaua recent deschisă vă invită să savuraţi o cafea cu totul deosebită iar Pub-ul vă îndeamnă să petreceţi toată noaptea! De asemenea, mai există o sală cu televizor, internet gratuit, o mică biblioteca, seif la recepţie pentru depozitarea bunurilor, maşină de spălat şi de uscat, posibilitatea de a închiria biciclete sau autoturisme, o terasă cu grătar pentru gatit şi o sală de conferinţe.

Rezervare

You are here: Atracţii turistice Hotelul Săptămânii - Hostel Flying Time Sibiu