Vila Arte - Bucuresti

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Vila Arte - Bucuresti

Situat in centrul vechi al Bucurestiului, Vila Arte este un hotel distins, cu un design deosebit. Stilul clasic al secolului XIX in care a fost construit, contrasteaza cu  fierul forjat si cu ferestrele glazurate ce afla la etajul al II-lea. In interior ,o receptie unica deschide lobby-ul; de–a lungul coridorului din marmura alba se afla o Galerie de Arta care se incheie cu un impresionant lift cu plafon alb din sticla. Decorul este alb, incepand de la intrare pana la etajul al II-lea, cu tablouri ce apartin tinerilor artisti, mobila in stil modern si arta populara. Design-ul bisazza in alb si negru al toaletei se completeaza cu pardoselile simple si cromul lustruit. Aceasta subtila contopire de stiluri face ca atmosfera generala sa fie doar design.
De asemenea, hotelul ofera ceaiul de dupa-amiaza, prezentari de cafea, meeting-lounge, iar sala de fitness si sauna invita pe oaspetii nostri sa faca sport sau sa se relaxeze.
Decorul camerelor este structurat in stiluri diferite: business, living-room, de lux si standard. Tesaturile fine in tonuri fascinante si in acelasi timp naturale domina pentru a crea un spatiu ideal pentru sederea dumneavoastra.O atentie deosebita a fost acordata fiecarui detaliu pentru a crea o ambianta relaxanta si odihnitoare.
Vila Arte este situat in centrul zonei cu activitate comerciala, de lux si activa nocturn.
Intimul si confortabilul meeting-lounge pentru nefumatori, este un loc perfect pentru a sta de vorba, pentru un pahar cu sampanie, pentru o cafea sau un ceai inainte de o seara in oras.
*Vila Arte Boutique* va va seduce prin mixul dintre arta si design. Courtoazia, discretia, consideratia si eleganta cu care ne intampinam oaspetii reprezinta un stil de viata in locatia noastra.
Atractii turistice in zona:

  • Muzeul National George Enescu
  • Muzeul National de Arta
  • Palatul Parlamentului
  • Muzeul National de Istorie
  • Ateneul Roman
  • Palatul Victoriei
  • Gradina Cismigiu

Galerie foto:

Vila Arte - Receptie Vila Arte - Standard Room
Vila Arte - Business Suite Vila Arte - Deluxe Room

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Atracţii turistice Vila Arte - Bucuresti