Pensiunea Foisor Merei

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Pensiunea Foisor Merei

Situata intre dealuri, la marginea padurii, PENSIUNEA FOISOR va pune la dispozitie 4 dormitoare cu pat dublu deservite de 2 bai si un dormitor cu 4 paturi si cu baie proprie. Dormitoarele sunt frumos mobilate si sunt dotate cu TV si aer conditionat. Pensiunea dispune de incalzire centrala si apa calda non-stop.
Va asteptam cu drag la Pensiunea Foisor, situata la 18 km de Buzau, in sat Mierea, com. Vernesti, judetul Buzau pentru a va bucura de o vacanta de vis. Va oferim 12 locuri de cazare, 3 bai, o bucatarie, 30 de locuri de masa, spatiu de joaca pentru copii si un foisor pentru a admira minunatele imprejurimi.
Bucataria complet utilata si sala de mese ( de aprox. 35 persoane ) va stau la dispozitie .Terasele acoperite si gratarul din curtea Pensiunii va asteapta sa pregatiti o delicioasa friptura .Daca urcati in prepeleacul de deasupra Foisorului , veti descoperi o minunata priveliste a imprejurimilor . Dupa o cafea bauta la masa rotunda din Foisor, puteti sa va relaxati in unul din cele doua balansoare din curte ,iar pentru cei care vor sa faca putina miscare , gazonul splendid din fata Pensiunii si
miniterenul de sport va stau la dispozitie .
Daca v-am convins, va asteptam , pe dumneavoastra si pe prietenii dumneavoastra , pentru ca , puteti inchiria toata Pensiunea, si puteti sa va bucurati de de linistea si frumusetea pe care o ofera .

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Atracţii turistice Pensiunea Foisor Merei